Thuiszorg: bij ons komt de klant van rechts

Zorg voor u, bij u thuis in Den Helder!

U wilt thuis blijven wonen maar u heeft ook behoefte aan ondersteuning, service of zorg in huis? Het thuiszorgteam van Vrijwaard staat voor u klaar om u de juiste professionele zorg- en dienstverlening te bieden. Wij koesteren uw zelfstandigheid en bieden u ondersteuning zodat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Met Vrijwaard kiest u voor een betrouwbare partner in uw buurt voor thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en dienstverlening. Wij leveren hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Onze teams in Den Helder
Wij leveren thuiszorg in alle wijken van Den Helder. Onze teams bieden 24 uur per dag de gewenste zorg en ondersteuning.

De thuiszorgteams en het mobiel verpleegkundig team Vrijwaard (MVTV) staan 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen met alle dagelijkse verrichtingen op het gebied van verpleging en verzorging. Dit kan variëren van het verstrekken van medicatie tot ondersteuning bij persoonlijke hygiëne en verpleegkundige handelingen. Het team kan u ook voorzien van advies en instructie. Wij staan garant voor professionele dienstverlening: voor spoedeisende zorg, maar ook voor uw dagelijkse zorg

Hoe werkt de thuiszorg bij Vrijwaard?

  • In samenspraak met u als klant komen wij tot de bij u passende afspraken.
  • Onze diensten zijn altijd op maat, uw vraag staat centraal
  • Met een team van deskundige medewerkers kunnen wij snel inspelen op uw vraag en is er geen tot weinig wachttijd
  • Indicatie door onze (wijk)verpleegkundige (bij thuiszorg)
  • Wij werken met kleine herkenbare teams die verbonden staan aan uw wijk, 24 uur per dag

Wilt u betrouwbare ondersteuning van een professioneel team waar uw wens centraal staat?

Eén telefoontje is voldoende, neem contact met ons op via telefoonnummer 0223-68 08 24 en wij regelen het voor u. 

Aanvragen en indicatie

Voor verpleging, verzorging en persoonlijke ondersteuning heeft u een indicatie nodig. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Een indicatie voor verpleging en verzorging van uw ziektekostenverzekering kunt u regelen via onze wijkverpleegkundige via telefoonnummer 06 – 22 33 50 15.
  • Voor begeleiding heeft u een indicatie nodig van de gemeente Den Helder. Hiervoor kunt u contact opnemen met het zorgloket van de gemeente via telefoonnummer 14 0223.
  • U kunt zelf zorg- en/of dienstverlening bij Vrijwaard inkopen als u van uw zorgverzekeraar een PGB (Persoons Gebonden Budget) toegekend krijgt, u ontvangt dan van Vrijwaard een factuur voor de geleverde diensten.


Eigen bijdrage berekenen
Heeft u een indicatie gekregen en wilt u de hoogte van uw eigen bijdrage weten? U kunt deze berekenen op de website van het CAK via www.hetcak.nl/zelf-regelen/eigen-bijdrage-rekenhulp of belt naar het CAK via telefoonnummer 0800 -1925. Heeft u geen indicatie of PGB? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom als klant bij Vrijwaard, echter zijn de kosten van onze zorg voor eigen rekening en krijgt u maandelijks een factuur toegezonden..

Volledig pakket thuis

Naast de hierboven genoemde verpleging en verzorging kunt u in sommige gevallen ook bij een zwaardere zorgvraag thuis blijven wonen. Indien u een WLZ-indicatie voor verpleging en verzorging heeft, kunt u deze in de vorm van een Volledig Pakket Thuis inzetten. U ontvangt dan dezelfde zorg en dienstverlening als wanneer u op een van onze kleinschalige woonlocaties zou krijgen, maar dan bij u thuis. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons Servicepunt op 0223-68 08 24.

Voor het Volledig pakket thuis heeft u een CIZ-indicatie nodig, zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0900 - 24 92 492 of via de website www.ciz.nl. Zodra er een indicatie is afgegeven wordt er op basis van uw inkomen een eigen bijdrage vastgesteld door het CAK. Het eerste half jaar laag geldt een vaste (lage) eigen bijdrage, daarna wordt de definitieve eigen bijdrage vastgesteld met een hoogte afhankelijk van uw inkomen.

Aanmeldingsformulier thuiszorg Vrijwaard

U wilt thuis blijven wonen maar u heeft ook wel behoefte aan wat hulp of zorg in huis?
Het team van thuiszorg Vrijwaard staat voor u klaar!

 Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark