Veilig en vertrouwd in eigen woning

Vrijwaard neemt tijdelijk geen nieuwe clienten aan voor personenalarmering. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Een gevoel van veiligheid en geborgenheid is een belangrijk onderdeel van het ‘thuisgevoel’. Er kunnen zich situaties voordoen waarbij u hiervoor ondersteuning kunt gebruiken. Vrijwaard biedt personenalarmering aan, waardoor u altijd verzekerd bent van professionele hulp als dat nodig is.

 

Hoe werkt personenalarmering?

 

Iedereen die zelfstandig woont en behoefte heeft aan veiligheid komt in aanmerking voor personenalarmering van Vrijwaard. Het alarmsysteem bestaat uit een kastje dat in uw woning wordt geplaatst. Daarnaast krijgt u een halshanger of polsband met alarmknop tot uw beschikking. Op het moment dat u hulp nodig heeft kunt u door middel van een eenvoudige druk op de alarmknop een spreek- en luisterverbinding maken. U krijgt dan direct contact met iemand. Er zijn verschillende mogelijkheden met wie u contact krijgt, dit is afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Dit kan een contactpersoon zijn die u heeft opgegeven of een professionele zorgverlener.

 

Abonnementsvormen en kosten van personenalarmering

Vrijwaard berekent eenmalig € 25,00 voor de aansluitkosten en een borg van € 49,95. Het abonnement sluit u af voor onbepaalde tijd, echter kunt u op ieder willekeurig moment opzeggen. Voor dit bedrag sluiten wij het systeem aan bij u thuis.

Abonnement A: Alarmering met opvolging door eigen sociaal netwerk

Bij dit abonnement gaat de alarmering altijd eerst naar iemand in uw sociale netwerk. Zij krijgen uw alarm binnen en hebben contact met u. Indien nodig kunnen zij uw melding doorgeven en zijn zij ook verantwoordelijk voor de doormelding naar de zorgverlener.

Tarief: € 16,00 per maand

Abonnement B: Alarmering met opvolging door professionele zorgverlener

Bij dit abonnement krijgt u bij alarmering direct contact met een medewerker van Vrijwaard.

Tarief: € 19,00 per maand.

 

Vrienden van Vrijwaard krijgen 10% korting

Bent u lid van de Vrienden van Vrijwaard? Dan ontvangt u 10% korting op uw abonnementskosten.

Kijk hier voor meer informatie over de Vrienden van Vrijwaard

 

Wat heeft u nodig?

Als u besluit om gebruik te maken van het alarmeringssysteem, dan heeft u een abonnement voor internet bij Ziggo of een analoge telefoonaansluiting nodig. Mochten deze beide niet aanwezig zijn in uw woning, dan zoeken wij graag naar een oplossing voor u. 

 

 

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark