Leveringsvoorwaarden

 

Bij het leveren van zorg houdt Vrijwaard zich aan de Algemene Voorwaarden voor zorg. Deze Algemene Voorwaarden zijn schriftelijke afspraken tussen u en uw zorgaanbieder en regelen uw rechten en plichten en die van uw zorgaanbieder.

De Algemene Voorwaarden zijn opgesteld door zorgorganisatie ActiZ en branchevereniging BTN en de Consumentenbond, Patiëntenfederatie Nederland en LOC Zeggenschap in Zorg. De Algemene Voorwaarden zijn aangepast wegens het ingaan van de nieuwe privacywet (AVG) op 25 mei 2018.  

 

Raadplegen Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden gelden vanaf oktober 2018 en bestaan uit een algemeen deel en bijzondere modules. Het algemene deel is van toepassing op zowel zorg bij u thuis als op zorg in een locatie van Vrijwaard. De bijzondere modules zijn alleen van toepassing als u een specifieke soort zorg krijgt.

Algemene Voorwaarden

Bijzondere module Eerstelijnsverblijf

Bijzondere module Volledig Pakket Thuis/Modulair Pakket Thuis

Bijzondere module Wijkverpleging

Bijzondere module Zorg met Verblijf

Publieksfolder ActiZ en BTN

 

Naast de algemene voorwaarden hanteert Vrijwaard haar eigen reglement waarin alle afspraken tussen de organisatie en de bewoner staan vermeld. Deze ontvangt u zodra de zorgverlening met u geregeld is.

 

Voorwaarden huishoudelijke hulp

Voor huishoudelijke hulp gelden bovenstaande leveringsvoorwaarden niet. De leveringsvoorwaarden voor huishoudelijke hulp worden tijdens het intakegesprek met u besproken.

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark