Een gemotiveerde medewerker, een succesvolle organisatie!

Werken bij Vrijwaard is leuk en uitdagend, wij zoeken naar ieders talenten en mogelijkheden en bouwen dit samen verder uit. Samen ontwikkelen wij binnen Vrijwaard een omgeving waar men het beste uit zichzelf kan halen én kan laten zien. Werken bij Vrijwaard is ook samenwerken, open staan voor elkaars reacties en helpen om de zorg- en dienstverlening te verbeteren.

Opleidingen bij Vrijwaard

Onze medewerkers krijgen volop kansen om hun talenten te ontwikkelen en hun ambities na te streven. Dat gebeurt door een prettige leeromgeving te creëren met professionele begeleiding. Daarnaast bieden wij stageplaatsen voor verschillende opleidingen en leiden wij intern op tot verzorgende I.G. door middel van de BBL-leervorm.
Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom werken en leren binnen Vrijwaard? Neem contact op met de afdeling HR via personeelszaken@vrijwaard.nl.

Secundaire arbeidsvoorwaarden Vrijwaard

Vrijwaard biedt tal van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een computerregeling en een contributieregeling voor lidmaatschap van de vakbond. Ook wordt bij Vrijwaard de gezondheid van medewerkers optimaal gestimuleerd door het aanbieden van een Fietsplan: door middel van een fiscaal voordeel kan via Vrijwaard een splinternieuwe fiets aangeschaft worden. Uiteraard zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Vraag bij de afdeling HR naar de mogelijkheden en de brochure!

Gratis loopbaanadvies

Werk je in zorg en welzijn of wil je daar gaan werken? Wil je graag steun bij het vervolg van je loopbaan? Dan is er voor jou gratis en persoonlijk loopbaanadvies van 'Sterk in je werk, zorg voor jezelf'. De experts van Sterk in je werk helpen je graag op weg.
voor meer informatie en aanmelden: https://www.sterkinjewerk.nl/

 

Organisatiestructuur van Vrijwaard

Vrijwaard heeft korte communicatielijnen en is open en transparant in haar communicatie. Bij Vrijwaard staan we altijd open voor vragen, suggesties en opmerkingen. Door middel van het portaal voor medewerkers, procesgroepen, nieuwsbrieven, bekendmakingen en werkoverleggen wordt men op de hoogte gehouden van ontwikkelingen.

Binnen Vrijwaard werken we met zelfstandige teams, welke worden ondersteund door de teamcoaches en managers. Onze medezeggenschap is vormgegeven door een ondernemingsraad en een centrale cliëntenraad. Meer informatie over Vrijwaard vind je bij:

 

Vacatures bij Vrijwaard

Vrijwaard werkt met een zogenoemde sollicitatiecode, hierin staan de voorwaarden en procedures beschreven die worden gehanteerd bij interne en externe vacatures. Externe vacatures worden altijd geplaatst op onze eigen website.

Kijk hier voor onze huidige vacatures! 

 

Contactgegevens afdeling HR van Vrijwaard

Wil je meer informatie over wat Vrijwaard jou kan bieden?

De medewerkers van de afdeling HR staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te adviseren. Op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur kun je de afdeling telefonisch bereiken via telefoonnummer 0223-68 08 24 of je kunt een e-mail sturen naar personeelszaken@vrijwaard.nl.

 

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark